неделя, 4 януари 2015 г.

За Новата година и желанията


Честита и успешна Нова година!


Мразя да правя равносметка или планове за през новата година. Отминалата година беше пъстра- донякъде успешна ( в здравословен план), донякъде- трудна. Определено по-добра от предходната и , надявам се, по-лоша от новата. През изминалата година разбрах за удовлетворението от благотворителността, радостта от споделянето на приятни емоции с порасналите ми вече деца и приятели, за пътешествията, за последствията от предателството на приятел и удоволствието да намираш нови приятели.

 През Новата година си пожелавам единствено здраве, много здраве и пак здраве. Не очаквах една болест да ме промени така- разбрах за вътрешната си сила, открих нов мироглед към света и започнах да се радвам на съвсем дребни и обикновени на пръв поглед неща.


 Пожелавам на всички ви много здраве, креативност и приятни емоции с близки и приятели. И да бъдем по-добри и благодарни за това, което имаме!

Нека Новата 2015 година да бъде по- успешна, по- плодотворна, да няма никакви природни бедствия и предпоставки за протести!5 коментара:

 1. Краси, пожелавам ти всичките ти пожелания да ти се сбъднат за напред :)
  За много години!

  ОтговорИзтриване
 2. За много години,Краси!
  И аз ти пожелавам от сърце да си здрава!
  Останалите твои желания, нека се сбъднат!

  ОтговорИзтриване
 3. Честита Нова година, мила! Желая ти от сърце здраве, здраве и пак здраве, останалото можем да го постигнем:))) И нека другите неща, независещи от нас да се развиват в благоприятни посоки. Спорна, мирна и късметлийска 2015!

  ОтговорИзтриване
 4. Здраве, Краси! За всички и по много пожелавам! За много години!

  ОтговорИзтриване
 5. Muito bom o seu blog, estive a percorre-lo li alguma coisa, porque espero voltar mais algumas vezes, deu para perceber a sua dedicação em partilhar o seu saber.
  Se me der a honra de visitar e ler algumas coisas no Peregrino e servo ficarei radiante.
  E se gostar e desejar comente.
  Que Deus vos abençõe e guarde.
  António.
  http://peregrinoeservoantoniobatalha.blogspot.pt/

  ОтговорИзтриване