неделя, 26 август 2012 г.

Moleskine@

Отдавна го чаках..... Пресмятах седмиците, чудех се къде е и когато онази вечер получих e-mail, че е моя ред, вече нямах търпение!
 В главата си имах няколко идеи за техниката, цветовете, най-общо изгледа, бях започнала да подготвям предварително материали, но.... Винаги има едно "но"- правиш едни планове , а на края резултата е съвсем различен:) Първо мислех да е в синьо, онова хубаво наситено синьо като на Ками, но като видях, че ме е изпреварила:) с цвета, реших да е декупаж, но накрая стана нещо различно. Цялата идея дойде от надписа върху една тениска на Esprit, която си купих миналата година. Реших, че е много подходяща  за този проект и така се получи това:


Вие ще кажете дали ви харесва. Приемам всяка конструктивна критика, така че не ми спестявайте нищо:)
Благодаря на Тони за този проект "Предай нататък". Искам да видя целия проект в готов вид. До тук страничките са страхотни. Ако знаете на живо колко са чудесни:)

Хубав уикенд!

4 коментара:

  1. Краси, никаква критика от мен - добавила си към проекта твоите чудесни странички, които ме накараха да се усмихна с чудните цветове и така любимите ми пеперуди. Благодаря ти!

    ОтговорИзтриване
  2. Прекрасни са Краси, много ми харесаха :) Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Много ми харесва, още повече, че изобщо не ме бива в правенето на тези неща и искрено ви се възхищавам. Толкова е нежно, позитивно и красиво! Страхотна страничка!

    ОтговорИзтриване